
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů oleje
- 100 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kousky (2 cm)
- 400 gramů papriky, různé na kousky (2 cm)
- 200 gramů vody
- 200 gramů rajčat na kousky
- 1 čajová lžička papriky, pálivé
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 1 čajová lžička bazalky, sušené
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty domácí
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) -
20
gramů turecké pasty z červených paprik jemné (Biber salçası)
nebo 20 gramů rajčatového protlaku - 250 gramů rýže
- voda
- sůl
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 1 - 2 polévkové lžíce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 502 kcal / 2101 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Guláš z vepřové panenky
40 Min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1 Std.
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Katův šleh
35 Min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 Min
Boloňské špagety
30 Min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 Min