Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 200 g Mehl
- 1 gestr. TL Backpulver
- 5 Eier
- Öl zum Frittieren
- 200 g Puderzucker
- 10 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 546 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 52 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streuseltaler
1h 40min
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 min
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Holländische Kirschtorte
2h 30min
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Berliner Ballen
2h 30min
Mascarpone-Karamell-Torte ohne Backen
4 godz. 30 min
Quarkbällchen
30 min
Quarkbällchen (Nautzen)
45 min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Langos klassisch
1h 30min