Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil

2.9 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
6 parts

Suroviny

La terrine
  • 300 g d'eau
  • 100 g de carottes coupées en bâtonnets
  • 100 g de haricots verts frais
  • 50 g de fèves fraîches
  • 50 g de petits pois frais
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait de coco
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 30 g de jus de citron vert
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 367 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...