Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1150 g d'eau
- 250 g de brocoli, détaillé en petits bouquets
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 1 c. à café de persil frais, ciselé
- 1 c. à café de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1207 kJ / 287 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Risotto brocoli-langoustine
55min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto à la betterave
30min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Risotto au potiron
35min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Risotto au potimarron
1h