Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 278 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Risotto chèvre-brocoli
45min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Conchiglie au potiron
40min
Risotto au potimarron
1 godz.
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto à la betterave
30min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min