Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1173 kJ / 278 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45min