Risotto au potiron

Risotto au potiron

4.3 344 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 500 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 500 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de lait de soja
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de persil plat frais ciselé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 58.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 805.3 kJ / 192.5 kcal
Tuk 4.1 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 35.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...