Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flan di broccoli
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 200 g di cimette di broccoli
- 100 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 1 uovo
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Crema al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Flan di cavolfiore
45 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Sformatini ai carciofi
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min