Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 110 g di cipolla, in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di zucca Butternut, sbucciata e a cubetti (2 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale (vedere consigli)
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) (vedere consigli) - ¼ di cucchiaino di paprica dolce
- crostini di pane o biscottini salati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 140 g
- Kalorie
- 283 kJ / 68 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di patate e zucca
50min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Frittelle di cavolo nero
30 min