Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spätzle agli spinaci
- 500 g di acqua
-
400
g di spinaci freschi in foglia, privati del gambo
nebo 400 g di spinaci in foglia surgelati, privati del gambo - 300 g di farina tipo 00
- 100 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 3 uova
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a listarelle
- 200 di panna fresca liquida
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca, tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2844.5 kJ / 679.8 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1160.2 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli al formaggio
1h
Canederli allo speck
2h 40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Canederli agli spinaci
2h 30min