Spätzle agli spinaci con panna e speck

Spätzle agli spinaci con panna e speck

4.9 142 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Spätzle agli spinaci
  • 500 g di acqua
  • 400 g di spinaci freschi in foglia privati del gambo
    400 g di spinaci in foglia surgelati, privati del gambo
  • 300 g di farina tipo 00
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di sale
  • 3 uova
Condimento
  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a listarelle
  • 200 di panna fresca liquida
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 5 - 6 steli di erba cipollina fresca tritata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1160.2 mg
Protein 29.2 g
Kalorie 2844.5 kJ / 679.8 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 11.7 g
Sacharidy 64.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...