Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 900 - 950 g di acqua
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 300 g di pere, sbucciate e a dadini (1 cm)
- 200 g di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
- 70 g di gherigli di noci a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2489.3 kJ / 595 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 70.6 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 282.7 mg
Alternativní recepty
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto alle castagne
30 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Uova alla triestina
30 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto radicchio e uva
40min