Risotto pere, Gorgonzola e noci

Risotto pere, Gorgonzola e noci

4.3 51 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
    480 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di acqua
    900 - 950 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 g
  • di pere sbucciate e a dadini (1 cm)
    300 g
  • di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
    200 g
  • di gherigli di noci a pezzi
    70 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di sale (volitelně)
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 595 kcal / 2489.3 kJ
Protein 13.3 g
Tuk 29.5 g
Sacharidy 70.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sodík 282.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...