
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 57 kcal / 241 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Virgin cocktail melone e cetriolo
10min
Paté di olive
10min
Zabaione al limone
15min
Agliata verde
15min
Soba fredda con daikon
Žádné hodnocení
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3hod.
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8hod. 15min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5hod. 30min
Tortino di uova e quartirolo con spinaci
40min
Crema di riso
55min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Polenta ai porri
1hod. 5min