Crema di formaggio all'aneto

Crema di formaggio all'aneto

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 10min
8 porzioni

Suroviny

  • di Gouda a pezzi (2-3 cm)
    60 g
    60 g di Fontina, a pezzi (2-3 cm)
  • spicchio di aglio
    1
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    6 rametti
  • di fiocchi di latte (formaggio fresco)
    250 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 57 kcal / 241 kJ
Protein 6 g
Tuk 3 g
Sacharidy 1 g
Vláknina 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...