Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema all'aglio
50 Min
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Salsa aioli
10min
Salsa satay
20min
Gelatina di lamponi e limoni
Žádné hodnocení
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10hod. 30min
Maionese
10min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Baked Beans
14 Std. 5 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa appetitosa
10min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min