Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
nebo 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa appetitosa
10min
Tortini al caramello
1h
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa greca
10min
Crema spalmabile al tonno
15 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Patatas bravas in tempura
1 Std. 20 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Agliata verde
15 min
Salsa borracha messicana
25min