
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (volitelně)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 130 g
- Kalorie
- 520 kcal / 2176 kJ
- Protein
- 34.2 g
- Tuk
- 40.8 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Marmellata di pomodori verdi
25hod. 10min
Polenta
1hod.
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Salsa della nonna
3hod. 30min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35min
Composta di pomodori e capperi
1hod.
Antipasto di alici agli agrumi
2hod. 10min
Faraona ai funghi porcini
1hod. 10min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Crema fritta alla veneziana
1hod. 30min
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min