Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di coniglio o di pollo
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (volitelně)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30 min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Dado di carne
45 min
Crema di asparagi verdi
50 min
Vitello tonnato
24h 45 min
Dado di pollo
50 min
Dado di carne
45 min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Roastbeef in salsa verde
40min