Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (volitelně)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 130 g
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Dado di carne
45 Min
Maionese
10min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa al cren
120h 10 min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min
Salsa pomodoro e feta
10min
Ragù di carne (Bimby Friend)
1 Std. 40 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min