Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (volitelně)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 130 g
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Fregolotta al radicchio
1h 50 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Confettura alle fragole (Bimby Friend)
2 Std. 50 Min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20 min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Castagne sciroppate
721h 10min
Marmellata di pomodori verdi
25j 10 menit
Paté di fegatini
30min