Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Salsa di cipolle e mele
30min
Chili con carne
40min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Polpette alla birra
1h
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Salsa borracha messicana
25min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Agliata verde
15min