Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Crema all'aglio
50min
Salsa appetitosa
10min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Composta di pomodori e capperi
1h
Salsa ai capperi
10min
Salsa di cipolle e mele
30min
Zucchine piccanti
55min
Salsa ai porri caramellati
30min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Torta al cioccolato e peperoncino
55min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min