Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
nebo 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Manzo alla Stroganoff
1h
Chili con carne
1h 20min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Maiale in agrodolce
45min
Gulash tirolese
1h 30min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Goulash ungherese
1h 45min