
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
nebo 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 282 kcal / 1181 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Maiale in agrodolce
45min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1hod. 30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Pollo con salsa al curry
50min
Goulash ungherese
1hod. 45min
Chili con carne
1hod. 20min
Gulash tirolese
1hod. 30min