Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
nebo 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo alla borgognona
1h 35min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30 min
Goulash di pollo
2h 15min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Maiale in agrodolce
45 min
Chili con carne
1u. 20min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
1u.
Pollo al Rum e cocco
2h 30min
Goulash ungherese
1u. 45min
Gulash tirolese
1h 30 min