Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 500 g di birra doppio malto
- 70 g di concentrato di pomodoro
-
100
g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
nebo 100 g di ketchup -
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
nebo 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale allo zenzero
25 min
Maiale in agrodolce
45min
Pollo con salsa al curry
50min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 godz. 30 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 godz. 15 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Goulash ungherese
1h 45min
Ramen giapponese
1h 40min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Manzo alla Stroganoff
1u.
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min