Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipollotto a pezzi
- 120 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 80 g di maionese
- 3 - 4 filetti di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di cipolla fritti
35min
Salsa greca
10 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min
Salsa ai porri caramellati
30min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Crema spalmabile di funghi
35min
Bloody Mary
10 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Agliata verde
15 Min