Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipollotto a pezzi
- 120 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 80 g di maionese
- 3 - 4 filetti di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)
15min
Salsa turca
10min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Fagioli alla contadina
35min
Salsa greca
10min
Enchiladas
1h 10min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Uova alla greca
40min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Agliata verde
15min