Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 1 - 2 sprigs fresh oregano, leaves only, to taste
- 300 g pitted Kalamata olives
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 20 - 30 g extra virgin olive oil, for covering tapenade
- Nutriční hodnoty
- na 50 gram
- Kalorie
- 675 kJ / 160.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 816 mg
Alternativní recepty
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Olive and fennel grissini
25h 30min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Caesar salad dressing
10min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Lemon Chermoula Marinade
15min
Romesco dip
10min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Crispy bread with tapenade
45 min
Goat's cheese
18 Std.