Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 1 - 2 sprigs fresh oregano, leaves only, to taste
- 300 g pitted Kalamata olives
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 20 - 30 g extra virgin olive oil, for covering tapenade
- Nutriční hodnoty
- na 50 gram
- Kalorie
- 675 kJ / 160.5 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 816 mg
Alternativní recepty
Polenta
25p
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Guacamole
10min
White bean dip with chimichurri
15 min
Baba ghanoush
1 Std.
Tuna dip
15 min
Romesco dip
10min
Tzatziki dip
15 min
Grilled eggplant dip
2h
Cypriot grain salad
45min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Hommus
15 min