
Zařízení & příslušenství
Far Breton with prunes
Příprava 10min
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
257.4 kcal /
1081.3 kJ
Protein
8.1 g
Tuk
6.1 g
Sacharidy
42.1 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
84.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

French cuisine: Desserts
20 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland