Zařízení & příslušenství
Far Breton with prunes
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
8 portions
Suroviny
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
84.3 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
42.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French cuisine: Desserts
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Poppy seed and apple cake
2hod. 10min.
Fig and apricot tea bread
1hod. 30min.
Apple cake
1hod.
Halva semifreddo
7hod. 30min.
Leek and ham tart
1hod. 55min.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min.
White bean purée and anchovy on crostini
45min.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4hod. 35min.
Black tahini banana bread
1hod. 20min.
Strawberry and meringue semifreddo
12hod. 15min.
Cardamom and lime syrup cake
1hod. 35min.
Apple and date cake
1hod. 30min.