Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 411.5 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3u. 35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Veal involtini
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken cacciatore
50min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min