Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 411.5 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef "Burgundy"
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef spezzatino
1h 45min
Pasta with tuna
30min
Stuffed tomatoes
50min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken and warm potato salad
55min
Beef ragu
1h 25min