Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 411.5 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Tortellini soup
20 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min