
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives sliced
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 150 g broccoli broken into florets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 327.3 kcal / 1369.3 kJ
- Protein
- 30.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 411.5 mg
Alternativní recepty
Cabbage rolls
1hod. 50min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2hod. 30min
All-in-one 'roast' beef
1hod. 30min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs with tomato sauce
40min
Baby's first Christmas
2hod.
Chicken and warm potato salad
55min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1hod. 10min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Beef spezzatino
1hod. 45min
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min