Zařízení & příslušenství
Veal pizzaiola
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)500 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano1 sprig
-
potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)250 g
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
broccoli broken into florets150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
411.5 mg
Protein
30.4 g
Kalorie
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mexican chicken soup
30min.
Beef ragu
1hod. 25min.
Beef Burgundy
1hod. 45min.
Chicken cacciatore
50min.
Beef stroganoff
35min.
Meat stock paste
45min.
Beef "Burgundy"
40min.
Veal involtini
35min.
Chicken velouté meal
40min.
Fragrant curried mince with tomato salad
40min.
Meatloaf with mushroom sauce
1hod. 15min.
Tomato basil chicken stew
35min.