Zařízení & příslušenství
蒲瓜鮮蝦粉絲煲
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蝦米 洗淨,泡水15 克
-
冬粉 (約1把),泡水,用剪刀剪短30 克
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
蒲瓜 削皮,去除瓜囊,切片600 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
水150 克
-
去殼蝦仁150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1292.6 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
594.2 kJ /
142 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
涼夏瓜果報到
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan