Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g miolo de camarão médio
- 1 - 2 pitadas de sal
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 40 g concentrado de tomate
- 3 dentes de alho
- 1300 g água
-
2
c. sopa de caldo de peixe caseiro
nebo 2 cubos de caldo de peixe esfarelados - ½ c. chá de tomilho seco
- 20 g açúcar mascavado
- 100 g batata cortada em pedaços
- 80 g vinho branco (volitelně)
- 150 g natas
-
Fatias de baguete
nebo Pão torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1007 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1091 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 Min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Bisque de marisco
45 min
Creme de cogumelos
30 min
Sopa de brócolos e queijo
40 min
Creme de espargos e vieiras
45 min
Sopa de alho-francês com croutons
55 min
Sopa de tomate com manjericão
35 min
Creme de curgete e manjericão
25 min
Creme de marisco
50 min