Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

4.6 22 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 doses

Suroviny

Cuscuz
  • cuscuz
    150 g
  • água
    200 g
  • azeite
    15 g
  • hortelã
    15 folhas de
  • sal
    1 c. chá de
  • ervilhas descongeladas
    100 g
  • lima só o sumo
    ½
Lombinho
  • lombinho de porco (400 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • massa de pimentão
    1 c. chá de
  • mostarda
    20 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • tomilho-limão
    8 pés de
  • água (aprox.)
    1850 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • banha
    2 c. chá de
  • vinho do Porto
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1911.6 mg
Protein 33.3 g
Kalorie 1972.4 kJ / 471.4 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 39.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...