Kompatibilní verze
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cuscuz
- 150 g cuscuz
- 200 g água
- 15 g azeite
- 15 folhas de hortelã
- 1 c. chá de sal
- 100 g ervilhas descongeladas
- ½ lima, só o sumo
Lombinho
- 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 20 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 30 g azeite
- 8 pés de tomilho-limão
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 2 c. chá de banha
- 50 g vinho do Porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1972.4 kJ / 471.4 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1911.6 mg
Alternativní recepty
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min
Porco agridoce
1 Std. 15 Min
Lombinho no pão
1h 45min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Molho béarnaise
20 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 Std. 20 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Salteado de vitela com legumes
35 Min