Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 pés de manjericão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 30 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos (1-2 cm)
- 400 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2-3 cm)
- 100 g batata cortada em pedaços
- 800 g água
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de galinha esfarelado - 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 250 g ravioli fresco c/ recheio de queijo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1695 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1577 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócolos com croutons
1h
Creme de batata-doce e leite de coco
45min
Sopa de batata com caril
35min
Sopa de milho
50min
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Creme de batata-doce
40min
Creme de abóbora e hortelã
40min
Creme de abóbora e tomate
35min
Creme de abóbora e camarão
55min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa marroquina de cenoura
40min