Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês

Folhado de mexilhão e berbigão com alho-francês

5.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 15min.
4 doses

Suroviny

  • manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm), previamente congelada
    170 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • água gelada
    50 g
  • sal
    1 pitada de
  • alho-francês cortado em rodelas (1 cm)
    400 g
  • vinho branco seco
    40 g
  • mexilhão fresco e limpo
    500 g
  • berbigão fresco e limpo
    300 g
  • natas c/ 30-40% de gordura
    50 g
  • pimenta branca
    3 pitadas de
  • ovo p/ pincelar
    1

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 422 mg
Protein 16 g
Kalorie 2479 kJ / 592 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 26 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...