Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm), previamente congelada
- 150 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g água gelada
- 1 pitada de sal
- 400 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm)
- 40 g vinho branco seco
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 300 g berbigão fresco e limpo
- 50 g natas c/ 30-40% de gordura
- 3 pitadas de pimenta branca
- 1 ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2479 kJ / 592 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Trifle de chocolate de Páscoa
30 Min
Pasta tailandesa de caril verde
Žádné hodnocení
Pão recheado com cebola e queijo
1 Std. 35 Min
Tarte de espargos
1h
Tarte vegetariana
1h
Guisado de frango – na quiche
3 Std. 20 Min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1h
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 Min
Quiche de cogumelos e espinafres
45 Min
Quiche de frango com abóbora
1 Std. 30 Min