Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm), previamente congelada
- 150 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g água gelada
- 1 pitada de sal
- 400 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm)
- 40 g vinho branco seco
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 300 g berbigão fresco e limpo
- 50 g natas c/ 30-40% de gordura
- 3 pitadas de pimenta branca
- 1 ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2479 kJ / 592 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1 Std. 20 Min
Quiche de alho-francês, tomate e camarão
1h 30min
Empanada caprese com molho de manjericão
1h 30min
Sericaia
1h 30min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1h 40min
Cocottes com ovo, ervilhas e presunto
30 min
Pastéis de batata
2h
Tarte de maçã com crumble e merengue vegan
1 godz. 45 min
Fritatas individuais com cebolo
50min
Salmão com tomate e molho amarelo
1h
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1h