Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- 25 g azeite
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 filetes de anchova
Bacalhau
- 15 g coentros
- 700 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6353.4 kJ / 1518.5 kcal
- Protein
- 177.9 g
- Sacharidy
- 125.8 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 19757.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe com batata gratinada - TM5
1 Std. 10 Min
Cheesecake arco-íris
Žádné hodnocení
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Frango e tabule com tomate e hortelã
1 Std. 15 Min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30 min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30 min
Carne de vaca picante com pera
50min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 min
Clafoutis de tomate-cereja
50min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min