Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- 25 g azeite
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 filetes de anchova
Bacalhau
- 15 g coentros
- 700 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só o sumo
- 300 g cuscuz
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 6353.4 kJ / 1518.5 kcal
- Protein
- 177.9 g
- Sacharidy
- 125.8 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 19757.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de caldo-verde
20 min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1h 30min
Sopa fria de manga e coco
10 min
Perca com crosta de café
Žádné hodnocení
Quadrados de melancia
7 Std.
Salada de pepino e abacate com grão-de-bico crocante
1h
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min
Risoto de limão com peito de frango picante
1h 25min
Bolo mármore de frutos vermelhos
2h
Empadão de couve-flor
1h 35 min
Frango assado com legumes
1h 10min