Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů rajčat, napůl
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 2 čajové lžičky bazalky, sušené
- 3 čajové lžičky oregana, sušeného
- 1 špetku mletého chilli (volitelně)
- 1200 gramů vody
- sladidlo Erythritol, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Veganská liptovská pomazánka
12h 10min
Čirý zeleninový vývar
3h 45 min
Bulgurové sushi s lososem
Žádné hodnocení
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Sýrové fondue s bagetou
25 min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15 min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min
Zeleninový vývar se zázvorem
4h 15min
Vaječný likér se šafránem
2 godz. 25 min
Polévka Tom Yum
15 min