Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů rajčat, napůl
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 2 čajové lžičky bazalky, sušené
- 3 čajové lžičky oregana, sušeného
- 1 špetku mletého chilli (volitelně)
- 1200 gramů vody
- sladidlo Erythritol, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45 Min
Tilápie s červeným kari
40min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Žádné hodnocení
Restovaný lilek (200 gramů)
Žádné hodnocení
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Penne se slávkami
1h 5min
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1 godz. 55 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 Min