
Zařízení & příslušenství
Krevetová polévka s batáty
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
čerstvé petržele jen lístky, plus navíc na ozdobu5 gramů
-
stroužky česneku2
-
červené cibule napůl70 gramů
-
čerstvého zázvoru na 2mm plátky5 - 10 gramů
-
řepkového oleje30 gramů
-
krevet, střední velikosti, loupaných420 - 450 gramů
-
batátů oloupaných, na kousky150 gramů
-
kokosového mléka400 gramů
-
vody250 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
sójové omáčky1 čajová lžička
-
mletého kajenského pepře¼ čajové lžičky
-
kurkumy¼ čajové lžičky
-
másla1 - 2 polévkové lžíce
-
stroužek česneku na plátky 1 mm1
-
bagety na 1,5cm kostičky4 plátky
-
čerstvého sýra50 - 60 gramů
-
limetkové šťávy10 - 20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
585 kcal /
2449.3 kJ
Protein
30.3 g
Tuk
36.3 g
Sacharidy
36.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sodík
892 mg