Krevetová polévka s batáty

Krevetová polévka s batáty

4.9 37 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • čerstvé petržele jen lístky, plus navíc na ozdobu
    5 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • červené cibule napůl
    70 gramů
  • čerstvého zázvoru na 2mm plátky
    5 - 10 gramů
  • řepkového oleje
    30 gramů
  • krevet, střední velikosti, loupaných
    420 - 450 gramů
  • batátů oloupaných, na kousky
    150 gramů
  • kokosového mléka
    400 gramů
  • vody
    250 gramů
  • kuřecí dochucovací pasty
    2 čajové lžičky
    2 drůbeží bujóny (0,5 l vody), rozdrobené
  • sójové omáčky
    1 čajová lžička
  • mletého kajenského pepře
    ¼ čajové lžičky
  • kurkumy
    ¼ čajové lžičky
  • másla
    1 - 2 polévkové lžíce
  • stroužek česneku na plátky 1 mm
    1
  • bagety na 1,5cm kostičky
    4 plátky
  • čerstvého sýra
    50 - 60 gramů
  • limetkové šťávy
    10 - 20 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 585 kcal / 2449.3 kJ
Protein 30.3 g
Tuk 36.3 g
Sacharidy 36.8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 21.8 g
Sodík 892 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...