Zařízení & příslušenství
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Chřest a brambory
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka cukru
-
5 gramů másla (volitelně)
-
750 gramů brambor malé nebo na kousky (viz Tipy)
-
1000 - 1500 gramů chřestu bílého nebo zeleného
Holandská omáčka
-
20 - 40 gramů vody
-
10 - 20 gramů citrónové šťávy
-
175 - 350 gramů másla
-
4 - 8 žloutků
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tuk
58.5 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Borůvkové mojito
10min.
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Valentýnské makronky
1hod. 30min.
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Tandoori
5min.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Espresso martini
5min.
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Žádné hodnocení
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
1hod. 15min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.