Zařízení & příslušenství
Bavorské knedlíčky do polévky
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
270 gramů staršího pečiva nakrájeného na kousky (viz Tip)
-
200 gramů mléka
-
20 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
50 gramů cibule napůl
-
15 gramů řepkového oleje plus navíc na naolejování rukou
-
2 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
70 gramů hladké mouky
-
300 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
236.8 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
37.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min.
Játrová rýže
35min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Bramborové knedlíky se špenátem
1hod. 40min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1hod. 30min.
Svítek do polévky
55min.
Kapání do polévky
25min.
Noky s kyselým zelím
50min.
Krupicové noky
45min.
Bramboráky
45min.