Zařízení & příslušenství
Bavorské knedlíčky do polévky
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
270 gramů staršího pečiva nakrájeného na kousky (viz Tip)
-
200 gramů mléka
-
20 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
50 gramů cibule napůl
-
15 gramů řepkového oleje plus navíc na naolejování rukou
-
2 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
70 gramů hladké mouky
-
300 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
236.8 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
37.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Chlupaté knedlíky
1hod. 5min.
Houskové knedlíky
50min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Svítek do polévky
55min.
Kapání do polévky
25min.
Krupicové noky
45min.
Bramboráky
45min.
Škvarkové placky
1hod. 10min.
Škvarková pomazánka
5min.