Bavorské knedlíčky do polévky

Bavorské knedlíčky do polévky

4.5 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí

Suroviny

  • 270 gramů staršího pečiva nakrájeného na kousky (viz Tip)
  • 200 gramů mléka
  • 20 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 50 gramů cibule napůl
  • 15 gramů řepkového oleje plus navíc na naolejování rukou
  • 2 vejce
  • ½ - 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 70 gramů hladké mouky
  • 300 gramů vody

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8.3 g
Kalorie 991.6 kJ / 236.8 kcal
Tuk 6.5 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 37.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...