Zařízení & příslušenství
Bavorské knedlíčky do polévky
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
270 gramů staršího pečiva nakrájeného na kousky (viz Tip)
-
200 gramů mléka
-
20 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
50 gramů cibule napůl
-
15 gramů řepkového oleje plus navíc na naolejování rukou
-
2 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
70 gramů hladké mouky
-
300 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.3 g
Kalorie
991.6 kJ /
236.8 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
37.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4hod. 30min.
Kuřecí noky do polévky
1hod. 20min.
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Domácí nudle (zavářka)
30min.
Ras el hanout
5min.
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2hod. 50min.
Šunkovo-sýrový svítek
35min.
Krupicové noky
45min.
Svítek do polévky
55min.
Játrová rýže
35min.
Dršťková polévka
1hod.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.