Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 gramů staršího pečiva, nakrájeného na kousky (viz Tip)
- 200 gramů mléka
- 20 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 50 gramů cibule, napůl
- 15 gramů řepkového oleje, plus navíc na naolejování rukou
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 70 gramů hladké mouky
- 300 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krupicové noky
45min
Špekové knedlíky
50min
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Svítek do polévky
55 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Kapání do polévky
25 Min
Kulajda
40min
Dršťková polévka
1h
Frankfurtská polévka
30min
Vaječná tlačenka
2 godz. 15 min