Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Dill, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porreestange (ca. 200 g), in Ringen (5 mm)
- 30 g Butter, in Stücken
- 550 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 50 g Hirse (Goldhirse)
- 80 g Erbsen, frisch, gepalt (siehe Tipp)
- 400 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- Parmesan, gerieben, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1h
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min