Kompatibilní verze
Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
- ½ TL Cumin
- 1 TL Curry
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 60 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3331 kJ / 795 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 Std.
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45min
Udon Blumenkohlcurry
30min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Veganes Champignon-Masala
25min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40min