Kompatibilní verze
Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
- ½ TL Cumin
- 1 TL Curry
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 60 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3331 kJ / 795 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 min
One-Pot-Paprika-Pasta
1 godz. 10 min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Vegane Albóndigas
45 min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 Min
Glasnudeln mit grünen Bohnen
30 min
Kochbananen-Eintopf
45 min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Veganes Champignon-Masala
25 min