Blumenkohl-Erbsen-Curry

Blumenkohl-Erbsen-Curry

4.4 679 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
    1
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Koriander, gemahlen
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kokosmilch
    400 g
  • Wasser
    100 g
  • Blumenkohl in kleinen Röschen
    600 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    200 g
  • Koriander (volitelně) abgezupft
    4 Stängel
  • Zitrone (volitelně) in Spalten oder Scheiben
    1
  • Cashewkerne, geröstet, gesalzen grob gehackt
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1030 mg
Protein 14 g
Kalorie 2225 kJ / 532 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...