Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 830 g Wasser
- 300 g frische Pilze, in Stücken (2 cm)
- 20 g Öl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g rote Linsen, getrocknet
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2077 kJ / 497 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 268 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Locro Argentino
30min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min