Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1851 kJ / 441 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 min
Gemüse-Hirsotto
45 Min
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1j
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 godz. 20 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Hirse, gekocht
45 Min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1j 20 menit
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min