Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 šalotka, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 3 rajčata, oloupaná, na čtvrtky (cca 200 gramů)
- 500 gramů rajčatového džusu
- 30 gramů limetkové šťávy
- 25 gramů vodky
- 1 polévková lžíce worcesterské omáčky
- ½ čajové lžičky soli
- 4 kapky tabasca, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 274 kJ / 66 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Nessuna valutazione
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 Min
Polský domácí medový likér krupnik
25min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4u. 10min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 Min
Baleárská omáčka
15 Min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Květáková polévka
35min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1u. 25min
Polévka oranžová z dýně
35min
Bageta
3 godz. 45 min