Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiterolky
- 1075 gramů vody
- 25 gramů másla, na kousky
- 1 špetka soli
- 90 gramů hladké mouky
- 2 vejce
Hráškový krém s parmazánem
- 30 gramů pistáciových oříšků, nesolených
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 70 gramů cibule, na kousky
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- 100 gramů vody
- 200 gramů ricotty
- 5 lístků čerstvé bazalky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 min
Crème brûlée s vaječným likérem
1 Std. 15 Min
Drůbeží klobása
3h 30min
Indická hořčice
15min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2 godz. 25 min
Bílý jogurt ve Varoma
12 godz.
Perníkové latté
35min
Pralinky se slaným karamelem
2 godz. 15 min
Taveňák z tvarůžků
35min
Mangové čatní
1h
Odpalované těsto
50min