Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre, pour le moule
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 60 g de farine de blé
- 4 œufs
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide légère
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux
- 50 g de lardons (en réserver quelques-uns pour la finition)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2093 kJ / 502 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuiles au fromage
15 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Soufflé au fromage express
50 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Tourte au roquefort
2 Std. 15 Min
Crumble tomate-chèvre
35 min