Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Verrines estivales
12h
Verrines printanières
25 min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min