Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Verrines estivales
12h
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min