Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux (env. 2 cm)
- 600 g de champignons de Paris frais
- 10 brins de persil frais, ciselés
- 100 g de vin blanc sec
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées (poids net)
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pommes de terre, coupées en cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
12 Std.
Osso-buco
1h 20 phút
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1sa 55 dk
Gibelotte de lapin
1h 35min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30 phút