Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux (env. 2 cm)
- 600 g de champignons de Paris frais
- 10 brins de persil frais, ciselés
- 100 g de vin blanc sec
- 250 g de tomates entières pelées au jus, égouttées (poids net)
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pommes de terre, coupées en cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1397 kJ / 333 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Paupiettes de veau aux olives
50min
Blanquette de veau
1 Std.
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Alicuit de canard
1 Std.
Sauté de veau Marengo
55min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Gibelotte de lapin
1 Std. 35 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min