
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 469 kcal / 1965 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Tuk
- 3.4 g
- Sacharidy
- 92.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 1182.3 mg
Alternativní recepty
Pan Venecia
17hod. 10min
Masa madre en polvo
24hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Mini baguettes rústicas
16hod. 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.