Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
nebo 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1610 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 Std. 30 Min
Pan Venecia
17u. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min