Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
nebo 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1610 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16h