Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
nebo 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1610 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17óra
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16u. 45min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2h 15min
Tortitas japonesas
30min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min