Gravlax de salmón

Gravlax de salmón

4.6 5 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 60hod. 30min.
8 raciones

Suroviny

  • 150 g de azúcar
  • 150 g de sal gorda
  • 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
  • 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
  • 2 cucharadas de brandy

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 8357.8 mg
Protein 29.2 g
Kalorie 1444 kJ / 345 kcal
Tuk 16.4 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 19.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...