
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 345 kcal / 1444 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 16.4 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 8357.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vieiras con dos salsas
45min
Pesto de tomates secos
5min
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40min
Ceviche chifa de mero
40min
Pesto
10min
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1hod. 20min
Fondue en pan de payés
1hod. 15min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1hod. 10min
Bocadillo de coleslaw con salmón ahumado
15min
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Pavlova con frutos rojos y coulis de frambuesa
4hod. 40min