Gravlax de salmón

Gravlax de salmón

4.5 4 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 60hod. 30min
8 raciones

Suroviny

  • de azúcar
    150 g
  • de sal gorda
    150 g
  • de semillas de hinojo
    1 cucharadita colmada
  • de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
    30 - 40 g
  • de lomo de salmón fresco con piel
    1000 g
  • de brandy
    2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 345 kcal / 1444 kJ
Protein 29.2 g
Tuk 16.4 g
Sacharidy 19.2 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 3 g
Sodík 8357.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...