
Zařízení & příslušenství
Gravlax de salmón
Příprava 25min
Celkový 60hod. 30min
8 raciones
Suroviny
-
de azúcar150 g
-
de sal gorda150 g
-
de semillas de hinojo1 cucharadita colmada
-
de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)30 - 40 g
-
de lomo de salmón fresco con piel1000 g
-
de brandy2 cucharadas
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
345 kcal /
1444 kJ
Protein
29.2 g
Tuk
16.4 g
Sacharidy
19.2 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
8357.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Revista Thermomix nº 174
60 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko