Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Panecillos de zanahoria y semillas
15u.
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 godz. 40 min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15ωρ. 30 λεπτ.
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15u.
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.