Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17h
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Masa madre de centeno
96h 20 min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min