Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (volitelně)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 591.7 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Chapata con masa madre
17h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15ωρ.
Barritas crujientes malteadas
6 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15ωρ.
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de trigo
96h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min