Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (volitelně)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 591.7 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3 Std.
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.