Panecillos de trigo y centeno con masa madre

Panecillos de trigo y centeno con masa madre

4.5 2 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 15hod. 20min
8 unidades

Suroviny

Masa madre de centeno
  • de agua
    110 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    80 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    230 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g de miel
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina integral de centeno
    75 g
  • de harina de fuerza
    350 g
  • de alcaravea en grano (volitelně)
    2 - 3 cucharaditas
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 239 kcal / 1001 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 1.7 g
Sacharidy 48 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sodík 591.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...