![Panecillos de trigo y centeno con masa madre Panecillos de trigo y centeno con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0bcec37a-2781-4552-9b25-4d40dd9e0e1b/Derivates/05c59135-d253-42bb-9afe-458cf2515a3e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 230 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 75 g de harina integral de centeno
- 350 g de harina de fuerza
- 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (volitelně)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 591.7 mg
Alternativní recepty
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15h 30 phút
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30 phút
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.