Panecillos de trigo y centeno con masa madre

Panecillos de trigo y centeno con masa madre

4.5 2 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 15hod. 20min.
8 unidades

Suroviny

Masa madre de centeno
  • 110 g de agua
  • 10 g de pie de masa de centeno
  • 80 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 230 g de agua fría
  • 10 g de sirope de cebada malteada
    10 g de miel
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 75 g de harina integral de centeno
  • 350 g de harina de fuerza
  • 2 - 3 cucharaditas de alcaravea en grano (volitelně)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 591.7 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1001 kJ / 239 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...