Kompatibilní verze
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Protein
- 82.4 g
- Sacharidy
- 467.6 g
- Tuk
- 50.7 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 62.7 g
- Sodík
- 4844.9 mg
Alternativní recepty
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min