Kompatibilní verze
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 200 g de leche
- 15 g de zumo de limón
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
nebo 10 g de miel - 150 g de harina integral de espelta
- 100 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de especias para pan (ver sugerencia)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 2 cucharadas de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 10772 kJ / 2575 kcal
- Protein
- 82.4 g
- Sacharidy
- 467.6 g
- Tuk
- 50.7 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 62.7 g
- Sodík
- 4844.9 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan corsario doble
Pas d’évaluation
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3 Std. 40 Min
Pan payés con masa madre
16h