Hogaza de centeno y espelta con suero de leche

Hogaza de centeno y espelta con suero de leche

5.0 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 17hod.
1 unidad

Suroviny

Masa madre de centeno
  • de agua
    130 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
Masa principal
  • de leche
    200 g
  • de zumo de limón
    15 g
  • de agua fría
    150 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g de miel
  • de harina integral de espelta
    150 g
  • de harina de fuerza
    100 g
  • de harina integral de centeno
    250 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de especias para pan (ver sugerencia)
    2 cucharaditas
  • de sal (10 g)
    2 cucharaditas
  • de aceite (para engrasar)
    1 cucharadita
  • de aceite
    2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 2575 kcal / 10772 kJ
Protein 82.4 g
Tuk 50.7 g
Sacharidy 467.6 g
Vláknina 62.7 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sodík 4844.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...