Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

4.0 6 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
12 raciones

Suroviny

Masa
  • de agua
    400 g
  • de azúcar
    ½ cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
    500 g
  • de psyllium
    2 cucharaditas
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    15 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceitunas verdes sin hueso
    100 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    100 g
  • de tomates secos en aceite
    100 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    2 ramitas
  • de mozzarella rallada
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 246 kcal / 1033 kJ
Protein 5.3 g
Tuk 5.9 g
Sacharidy 41.3 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 602.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...