Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 602.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Crêpes sin gluten
45min
Pan exprés sin gluten
1u.
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8 godz. 50 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Tortitas sin gluten
40min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min