Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 602.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Volcán de chocolate con helado de moca (sin gluten, sin lácteos)
8h 15min
Bagels sin gluten
1h 50 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1h 30min
Masa sablé sin gluten
1h
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45min
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 min