
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 246 kcal / 1033 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 602.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1hod. 30min
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Tortitas sin gluten
40min
Masa sablé sin gluten
1hod.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2hod. 50min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1hod. 20min
Bagels sin gluten
1hod. 50min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2hod.