Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g talo de aipo
- 30 g azeite
- 500 g chocos limpos
- 150 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g concentrado de tomate
- 250 g feijão-verde cortado em juliana
- 700 g água
- 300 g arroz carolino
- 1 ½ laranja (raspa e sumo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1479.2 kJ / 353.5 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 718.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Massada de lulas
35min
Bacalhau no forno
45min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Menu: Peixe com feijão-verde, arroz pilau e mousse de limão e manjericão
55 Min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8j 30 menit
Camarão salteado em molho de coco caramelizado
25min
Empadão da consoada
1h
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40min
Pezinhos de porco de coentrada
1 Std. 30 Min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min