Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (0,5 cm)
- 200 g de pimiento rojo, en rebanadas (1 cm x 5-6 cm)
-
250
g de salchicha de Andouille, en trozos (3 cm)
nebo 250 g de salchicha, Frankfurt, en trozos (3 cm) - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 tortillas
- 100 g de espinaca
- 4 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 495.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 0.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Fajitas de pollo
35min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Pollo en salsa de almendras
2 godz.
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Fideos con salsa boloñesa
Žádné hodnocení
Puchero
1h 40 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Salteado de verduras mixtas
30 min