Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 500 - 600 g de lomo de cerdo
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 pizca de ajo en polvo
- ½ cdita de romero fresco
Crema de hinojo
- 60 g de cebolla blanca, en mitades
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de hinojo, en trozos (2-3 cm)
- 1 cda de mostaza
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
Puré de verduras
- 50 g de echalot, pelado, en mitades
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de zanahoria, pelada y en trozos (2 cm)
- 400 g de caldo de verduras
- 250 g de ejotes
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 50 g de crema (35% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2338.9 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 477.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 Min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 Min
Bowl de carne coreano TM6
1h
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 Min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45 Min
Ensalada de papa y espárragos con pesto de eneldo TM6 (Pelar)
40min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30min