Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
nebo ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 293.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Spaghetti alla putanesca
40min
Robalo al mojo de ajo
1h 20 min
Huevos escoceses con ensalada de apio y zanahoria
50min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Ensalada de pulpo Al vacío
8h
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min