Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
nebo ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 293.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de trufa y coliflor
25 min
Cocción de arroz de grano largo (350 g)
35 min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55 min
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Mini galettes de coliflor con espinacas y ensalada de col morada
40 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Pancakes de queso cottage con salsa de frutos rojos y plátano
30 min
Arroz Hong Kong con salchicha TM6
55 min
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.