義大利培根蛋黃麵

義大利培根蛋黃麵

4.6 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 帕瑪森起司 切塊 (3公分)
    40 克
  • 佩克里諾乳酪 (volitelně) 切塊 (3公分)
    30 克
  • 風乾豬頰肉 (Guanciale) ,切方塊狀 (詳見要訣)
    150 克
  • 特級初榨橄欖油
    15 克
  • 1 顆
  • 蛋黃
    3 顆
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 1 小撮
  • 乾義大利麵 長直麵 (Spaghetti)
    320 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.2 g
Kalorie 2999 kJ / 716.8 kcal
Tuk 42.2 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...