Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weißkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Möhren, in Stücken (ca. 3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Porree, in halben Ringen (ca. 1 cm)
- 500 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Mettwurst, in Scheiben (ca. 2 cm)
- Petersilie zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1772 kJ / 423 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Sauerkraut-Eintopf
40min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45min
Grüne Bohnen-Kartoffel-Eintopf
30min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 Std.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Gyros-Eintopf
50min